A körmösnél tudtam meg, hol készíttethető egyedi póló

Elég érdekes elképzelések is keringenek a világban, például az, hogy a nőknek illik nőiesen, csinosan kinézni. Ugyan miért is kellene állandóan olyannak lennünk, mint akit skatulyából húztak elő, illetve, miért is kéne minden nap kosztümben vagy kisestélyiben járnunk? Na mindegy. Persze, vannak dolgok, amikhez én is ragaszkodom, például a rendszeres manikűr, de egyébként általában elég fiúsan öltözködöm, mivel ilyen a stílusom, ilyen vagyok én. A múltkor például pont a kedvenc szalonomban csináltattam a körmeimet, amikor észrevettem, hogy a szomszédos székben egy hozzám igencsak hasonló érdeklődésű lány ül, rajta egy nagyon érdekes, láthatólag egyedi póló. Mivel én is nagyon szeretem az ilyesmit, meg a különböző filmes-videojátékos-vicces pólómintákat, így egy idő után nem bírtam tovább türtőztetni a kíváncsiságomat, és meg kellett kérdeznem, honnan rendelte. Az ilyeneket általában boltban nem lehet megtalálni, így számomra egyértelmű volt, hogy csináltatta valahol.

Szerencsére nagyon közvetlen és barátságos volt, meg is dicsért, hogy jó szemem van az ilyesmihez. Igen, valóban egy egyedi tervezésű és készítésű póló volt rajta, amit a lolmarkt.hu-ról rendelt. Pislogtam csak, mert ezt az oldalt még nem ismertem, pedig párral már volt dolgom. Kértem, hogy meséljen róla egy keveset, ő pedig örömmel eleget tett ennek. Elmondta, hogy a LOLmarkt az egyik legnagyobb pólós workshop az országban, több üzletük, illetve átvevőpontjuk is van, de futárszolgálattal bárhová ki tudják szállítani a megrendelt pólókat, már 3 napon belül. A saját kínálatukban is hatalmas a különböző minták választéka, különböző kategóriákra osztva, de ami a mi szempontunkból kiemelkedően előnyös, az az egyedi póló készítési lehetőségük. Ebben – állítása szerint – verhetetlenek, nincs még egy hasonló csapat, akik ennyire alaposak és vásárlóbarátok.

A lolmarkt.hu esetében egyáltalán nem törvényszerű, hogy csak és kizárólag nyomtatásra kész vektorgrafikákat fogadnak egyedi póló elkészítéséhez, bárki megkeresheti őket akár egy logóval, címerrel, grafikával, vagy olyasmivel, amit szívesen hordana. A saját grafikusaik előkészítik és gyártásra késszé teszik, ezt követően a darabszámtól függően nyomtatják digitálisan vagy transzfer-, illetve szitanyomással. Sőt, ha csak egy darabra van szükséged, akkor az üzletek valamelyikében a kollégák is el tudják készíteni akár pár órán belül. Kérdeztem, hogy az a póló, ami most rajta van, szintél a LOLmarkt gyártmánya-e, és mondta, hogy igen, bizony ott csináltatta. El kell ismernem, valóban nagyon jó minőségűnek tűnt. A póló anyaga kifogástalan, a minta pedig éles, jól látható és igényesen van a szövetre nyomva. Mondta, hogy ez már legalább fél éves, nekem pedig elkerekedtek a szemeim, mivel sok helyen már a harmadik mosástól elkezd töredezni, lemászni a minta, ezen viszont semmiféle sérülés nem látszott!

egyedi póló

Hazaérve aztán másra se tudtam gondolni, mint arra, hogy egy új lehetőség nyílt előttem egyedi póló készítésére. Amint volt egy kis szabadidőm, le is ültem a számítógépem elé, és felkerestem az olyannyira ajánlott lolmarkt.hu oldalt, és magam is utánaolvastam az egyedi póló dolgának. Pontosan úgy volt, ahogy a lány elmesélte, semmiben sem lódított vagy tévedett. Emellett persze átnyálaztam a kész mintáikat is, és ha már ott voltam, rendeltem is kettőt magamnak, csak hogy leteszteljem, mennyire működnek gyorsan. De fejben már ott jártam, hogy végre itt a lehetőség a saját mintáimat, grafikáimat hordani, aminek már jó ideje játszottam a gondolatával. A következő napokra meg is van az elfoglaltságom: kiválasztani a legjobb alkotásaimat és digitalizálni őket, hogy aztán szépen sorban mindegyikből készülhessen a lolmarkt.hu jóvoltából egyedi póló.