A körmösöm tanácsolta: nyomtatóalkatrész.hu

Sokan azt hiszik, hogy az ember a körmösénél, fodrászánál csupa felszínes, jelentéktelen dologról cseveg. Hát az én esetemben ez koránt sincs így, hisz mi mindig hasznos dolgokról beszélgetünk. Olyan témákról, melyek a mindennapjaink részei, melyek megkönnyítik a dolgokat. Így találtam rá, a műkörmösöm segítségével a legjobb nyomtató patron és alkatrész webáruházra.

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu – ez az a webshop, ahonnan azóta is vásárolok. Mindjárt el is mondom, hogy miért.

Először is azért, mert itt mindig megtalálom azt, amit keresek. Nem csak az otthoni nyomtatóba tudok itt patront venni, ami egyébként is gyakran kiürül, lévén, hogy a gyerekek sokszor és sokat nyomtatnak. Iskolai beadványokat, prezentációkat, dolgozatokat. Meg aztán fényképeket is, hiszen jó, oké, hogy ott a telefon, de azért olyan jó néha kézbe venni egy-egy fotót.

Nem mellesleg, a nagyinak is mindig nyomtatva viszik a képeket. Szóval a gyerekek miatt sokszor kell az otthoni tintasugaras nyomtatóban patront cserélni. Aztán ott van az irodai nyomtató is, egy profi lézernyomtató. A nyomtatóalkatrész.hu webáruházban az ehhez való tonereket is megtalálom. És mivel szívesen segítek a férjemnek, ezért az ő irodai nyomtatójába is mindig én veszem a tonereket. Ez egyáltalán nem jelent sem fáradságot, sem plusz időt, hiszen a nyomtatóalkatrész.hu-nál nagyon egyszerűen és gyorsan megtalálom azt, amire épp szükségem van.

Legyen az akár tintasugaras, akár lézernyomtató. Sokan nem tudják, mikor nyomtatóvásárlás előtt állnak, hogy melyik típus mellett tegyék le a voksukat. A nyomtatóalkatrész.hu oldalon a blog fül alatt pár cikket is el lehet olvasni a témában. Hogy mikor melyik nyomtatót ajánlják, milyen szempontokat kell figyelembe venni vásárlás előtt. Ezek szerintem nagyon hasznos információk, melyek segítségével tényleg egyszerű lesz a döntés is.

Mint ahogy utána a vásárlás. Szóval legyen az akár tintasugaras, akár lézer nyomtató, nem csak eredeti, gyári, hanem utángyártott festékeket is lehet hozzájuk vásárolni, ami mindig kedvezményesebb árú, mint a gyári verzió. Ezt pedig mindenki maga döntheti el, hogy melyiket szeretné.

Én még sosem csalódtam az utángyártottban, és nem is találkoztam olyannal, akinek bármi problémája lett volna vele. De ez tényleg olyan, mint bármi más, amit vásárol az ember. Annyi biztos, hogy legyen szó akár eredeti, akár utángyártott patronról vagy tonerről, jár a mennyiségi kedvezmény már két darab után. És nem muszáj két egyforma darabot venni, egy színes és egy fekete is kettőnek számít. A mennyiségi kedvezmény pedig azonnali, nem kell pontokat gyűjteni, várni egy későbbi kedvezményre.

Persze, hogy nem, hisz itt nem ilyesmivel csábítják vissza a vásárlókat, hanem a jó minőséggel, a jó árral és a gyors, megbízható kiszállítással. Ami egyébként értékhatártól függetlenül ingyen van.

A fizetési módok közül is választhatunk, például lehet bankártyával, előre utalással, átutalással és utánvéttel is fizetni. A termékeknél pedig jelölve van, hogy elérhető-e azonnal, ez a zöld pipa. Ami mellett kéket látunk a kosárban, az 1-4 napon belül megérkezik, a narancssárgákra pedig lehet, hogy egy kicsit várni kell.

A műkörmösöm ismét jó tanácsot adott. Örülök, hogy ilyen témákban is tudunk egymással beszélgetni, hisz azóta én is sokaknak ajánlottam már a nyomtatóalkatrész.hu-t, és mindenki hálásan köszönte meg a segítségemet.