A medence mellé színes lábköröm a nyerő

Beköszöntött a strand szezonja – vagy mondhatnám úgy is, hogy nyakig benne vagyunk már egy ideje – végre, vagy annyira mégsem? Nem tudom, de az biztos, hogy tombolnak a 30, de helyenként akár 40 fokok és ez az idő még kitart két hónapig is. Ilyen tikkasztó hőségben elengedhetetlen egy medence, ami minden problémánkra megoldást adhat. Na de nem kell neki kezdeni annak, hogy egy nagy gödröt ássunk a kertben, amit majd lebetonozunk és feltöltünk vízzel. Sokkal egyszerűbb megoldásokat kínál a bestmarkt.hu, hiszen a rendkívül széles választékban többféle medencét is megtalálhatunk.  Ahhoz pedig, hogy beszerezzük nem kell messze mennünk – pontosabban nem is kell mennünk sehová, hiszen online mindent el tudunk majd intézni!

Először is, engedd meg nekem, hogy pár szóban összefoglaljam azt, hogy mi is az a bestmarkt.hu. A neve is azt sugallja, hogy a legjobbak valamiben – de vajon miben? Az ide passzoló válasz az lenne, hogy mindenben, ami őszintén megvallva nem is áll annyira messze az igazságtól. Nagyon széles listát vonultatnak fel számunkra a webshopon, hiszen találhatunk a termékek között laptopot, számítógépet, alkatrészeket, perifériákat, mobiltelefonokat és tableteket is. Itt azonban nem ér véget a történet. Találhatsz még háztartási cikkeket, barkácsoláshoz és kertészkedéshez szükséges eszközöket, játékokat, irodaszereket és további szuper dolgokat, melyek elengedhetetlenek otthonod, autód vagy munkahelyed számára.

Bestmarkt.hu lenne a best?

Maga az oldal letisztult megjelenése már önmagában egy nagyon pozitív érzéssel hatja át a potencionális vásárlót, hiszen a kontrasztos színek kellemes összhangja mindenki figyelmét felhívja. A tartalom pedig az, ami itt fogja tartani az ügyfeleket, hiszen minőségi termékeket kínálnak, elérhető áron. Ezeket a szuper árakat egyébként folyamatosan meglévő kedvezményekkel teszik számunkra még jobban kecsegtetővé, hogy lehetőleg senki se meneküljön a bestmarkt.hu varázsa alól. Olyan termékeket kínálnak számunkra, melyeket vétek lenne ott hagyni a webshopon. Minden meggyőznek arról akarva – akaratlanul, hogy ők a legjobb választás és tényleg igaz, 100%-ban meg tudom erősíteni, mivel még egyetlen egyszer sem kellett bennünk csalódnom.

medence
Egy ilyen forró nyári napon a legjobb lehűlési lehetőséget egy szuper medence nyújtja!

Miért itt a legjobb a medence?

A honlap keresőjébe beírva a medence szót számos találatot kaphatunk. Választhatunk, hogy gyerek vagy „normál” medencét szeretnénk, illetve kínálnak számunkra különböző medence kiegészítőket, úgy mint például medencetisztító készletet és vízen úszó világítást. Azonban minket most a medencék érdekelnek, hiszen nincs is jobb, mint egy forró nyári napon belecsobbanni a vízbe és élvezni a napsütést. Elsőként szemügyre vettem a gyerekmedencéket, mert arra gondoltam, hogy egyet veszek magamnak egyet pedig a kicsinek, így mindenki kényelmesen és biztonságosan elfér. Szerencsére hely van a kertben, úgyhogy miért ne? Több, mint 20 fajta gyerek medence található az oldalon, ami tán még sok is, hiszen olyan jó mindegyik, hogy alig sikerült választanom. Egy nagyon édes szivárvány-felhő kompozíción akadt meg a szemem. Egy tündéri felhő alakú medence, ami felett átível egy szivárvány. Tökéletes választás lesz ez a kicsim számára, imádni fogja, már látom előre. Így máris megtaláltam az első medencét, innentől a sajátunkra kellett csak fókuszálni.

Felnőtt medence terén nem gondoltam semmi extrára, csupán valami kis egyszerű, kör alakú, közepes nagyságú termékre. A kereső második találata pont álmaim medencéje volt, ráadásul szuper áron, 21 ezer forintért tudtam beszerezni. Három méteres átmérővel rendelkezik, így kényelmesen el tudunk majd férni benne párommal. Mi ez, ha nem főnyeremény? Mivel nagyon fontos a higiéniáról is gondoskodnunk, így vettem a medencékhez tisztítókészletet és beszereztem a vízen úszó világítást is, hogy egy kis romantikát csempészhessünk a kora esti lubickolásokba.

Ha nem vigyázunk, magával ragad

Az oldalnak az a legnagyobb hátránya, hogy szuper – mindig akad valamilyen akció, ami magával ragad bennünket, szinte sose tudok megállni egy terméknél. Én igazából mindent szeretnék erről az oldalról, csak tudom majd használni valamire. Azonban egy leakciózott szódagép nagyon kacsintgatott rám, így sajnos nem bírtam ki, elgyengültem. Vagy pont, hogy erős vagyok? Minden esetre egy csili-vili új szódagép is a kosárban landolt és eldöntöttem, hogy most már tényleg kicsekkolok.

Könnyedén le tudtam adni a rendelésemet, semmi probléma megvolt. Flottul és gördülékenyen történt minden, a visszaigazolást is megkaptam. A termékeket hiánytalanul, gondosan becsomagolva szállították le nekünk határidőn belül, ami szintén a szuper és professzionális hozzáállást tükrözi. Minőséget ígérnek a vásárlók számára és azt is kapunk. nem is lehet okunk panaszra.

Ezen felül, bármi kérdés vagy kérés esetén is állnak rendelkezésünkre, hiszen több elérhetőséget is megadtak a webshopon. Tudunk nekik formon keresztül is üzenetet küldeni, valamint lehetőség van direkt e-mailre és telefonhívásra is. Az üzlet székhelye egyébként Budapesten van, a kilencedik kerületben. Én mindig előnyben részesítem azokat a webshopokat, amikhez tartozik egy fizikai üzlet – vagy több üzlet is –, mert ez számomra biztonságérzetet nyújt, hogy tényleg minden rendben lesz és tudok hova menni, amennyiben bármilyen gond adódik. Azonban szerencsére még sosem volt semmi probléma és szerintem nem is lesz, hiszen mindig elégedett voltam velük és ez most, a medencékkel sem volt másként.

Mi már élvezzük a nyarat az új medencéinkben és nem is rendelhettük volna jobb helyről a termékeket. Gyors és pontos kiszállítás, tökéletes áru, verhetetlen árak – ez a bestmarkt.hu, nemes egyszerűségében. Köszönöm, hogy vagytok és remélem, hogy még nagyon sokáig tőletek rendelhetem meg a szezonok átvészeléséhez szükséges, elengedhetetlen kellékeket. Tőlem öt csillagot kapnak, az biztos!