A körmösöm ajánlott egy remek utasbiztosítást

Vérbeli nő vagyok, nem teszem ki a lábamat a házból úgy, hogyha nem makulátlan a külsőm. Különösen háklis vagyok a körmeimre, így nyaralás előtt kötelező volt beiktatni egy teljes manikűr-pedikűr kombinációt, hogy a tengerparton is tündököljek.

Szeretek körmöshöz járni, nem csak a szépülés miatt, hanem azért is, mert mindig jókat beszélgetünk. Épp vázoltam, milyen csodás helyre készülünk épp, amikor rákérdezett a műkörmös hölgy, hogy utasbiztosítást intéztem-e már.
“Basszuskulcs, az utasbiztosítás!”- kaptam volna a fejemhez, ha épp nem lett volna a lámpa alatt. Eszembe sem volt. Hát, kicsit kétségbe estem, de szerencsémre a beszélgetés további fonala segítséget nyújtott, hol is tudom majd mindezt elintézni.
Anna ajánlotta, hogy a Pannon Safe oldalán kössek egyet. Állítása szerint itt sorban állás nélkül, könnyen el tudom intézni az utasbiztosítás minden mozzanatát, 100%-ig online folyamat segítségével.

Ahogy hazaértem, fel is mentem a cég oldalára. Mivel nem ismertem korábban, szerettem volna kicsit informálódni, mielőtt bármit is megkötök.
A Pannon Safe egy 20 éves múltú magyar alkuszcég, akik kiterjedt partnerhálózattal rendelkeznek. Stabil lábakon áll, az ügyfelek és azok elégedettsége a legfontosabb a számukra. Az egész országban elérhetőek, és csak a legmegbízhatóbb cégek legkorszerűbb termékeit közvetítik.

A termékeik között nem csak az utasbiztosítás szerepel, hanem szinte bármivel fordulhatunk hozzájuk, ami biztosítással vagy hitellel kapcsolatos intézni való. Sőt, a kárügyintézésben sem hagynak magunkra. Mindezen felül, szükség esetén szakképzett tanácsadóik állnak rendelkezésünkre, hogy segítsenek a megfelelő pénzügyi megoldást kidolgozni számunkra.

A termékekről, így az utasbiztosításról is egy összeszedett, részletes tájékoztató érhető el a weblapjukon. Tetszett, hogy minden le van írva itt egészen az alapoktól kezdve. A hétköznapi emberek számára íródott, így nem tartalmaz bonyolult, érthetetlen szaknyelvet. Ennek köszönhetően bárki könnyen képbe kerülhet még akkor is, hogyha korábban nem intézett hasonlót.

Az oldalon remek, egyszerűen kezelhető kalkulátor várja a biztosítást kötni vágyó személyeket. Olyan könnyű, mint az egyszeregy, csupán néhány adat beírásával máris kilistázva láthatjuk a piac legjobb, maximálisan személyre szabott ajánlatait.
Annának igaza volt, nagyon könnyen meg tudtam kötni itt a szükséges biztosítást. Ez remek mentőöv volt számomra, hiszen már csak 2 napunk volt indulásig, az is hétvégére esett, így esélytelen lett volna, hogy személyesen bárhol el tudjam intézni. Annak ellenére, hogy az utolsó pillanatban jött ez a megoldás, egyáltalán nem jártam rosszul: kiváló ár-érték arányú terméket kaptam, melyben rengeteg mindenre volt fedezete, beleértve az eltűnő poggyászok biztosítását, sőt, még külföldi kórházi kezelés esetén is térítene a biztosító. Mindenre tartalmazott fedezetet, ami problémát okozhat egy út során. Így már sokkal nyugodtabban indulok útnak hétfőn.

A Pannon Safe elnyerte a tetszésem. Mivel lakásvásárlás előtt állunk, biztos vagyok benne, hogy őket fogom megkeresni ezzel a komolyabb üggyel kapcsolatban is. Már előre megnyugvást ad, hogy ebben a bonyolult ügyletben, amihez én egyáltalán nem értek, mellettem áll majd egy szakértő, akinek az a feladata, hogy mindent a lehető leggördülékenyebben elintézzünk, és, hogy legjobb pénzügyi konstrukciót találjuk meg általa. A szaktudásuk páratlan, így jobb partnert nem is találhatna az ember, hogyha pénzügyekről van szó.

Mi mindenre jó, ha az ember eljár körmöshöz, nemde?

utasbiztosítás