Itt tudod megnézni, hogy miből áll megszerezni az enrgetikai tanúsítványt

Nem könnyű rátalálni a legjobb cégekre, de itt tudod megnézni a legjobbat ebben a témában, akik biztosan profik. Az e-tanusitas.eu cég egy régóta fennálló és az energetikai tanúsítványok kiállításával sok éve foglalkozó csapat. Az energetikai tanúsítvány szinte minden megrendelőnek gyorsan szokott kelleni. Mi az oka ennek? Az, hogy az ingatlanok eladói gyakran nincsenek tisztában azzal, hogy az ingatlanok értékesítéséhez ez kötelező. Szerencsére ez a cég az ügyfelek szolgálatára áll minden sürgős helyzetben. A hívásokat minden héten hétfőtől péntekig, reggel nyolc órától, esete nyolc óráig szorgalmasan fogadják.

Ha pedig nagyon szorítja az ügyfelet az idő, akkor még hétvégén is rááldozzák az idejüket, és segítenek. Magyarországon bárhonnan lehet riasztani őket. Kiterjedt futárszolgálattal dolgoznak együtt.  Nem bonyolult az ügyintézés, első körben fel kell hívni őket, meg kell adni a leglényegesebb adatainkat.

Ezek után egyeztetnek velünk egy alkalmas időpontot. Ha ez mindenki számára megfelel, akkor az előre megbeszélt időpontban egy szakértő kollégájuk kimegy az ingatlan helyszínére, és ellenőrzi azt. Ezért a kiszállási díjat csak akkor számítják fel, hogyha nagyon világ végén van az ingatlan. Az ellenőrző felmérés során a ház tájolását és lehűlési pontjait felmérik, illetve megtekintik a melegvíz rendszert és átvizsgálják az energetikai adottságokat. Ez mindenkinek előnyös, hiszen, ha valami baj van, akkor az eladó még javíthat azokon, ha pedig a vevő nem tudna ezekről, akkor így ő is értesülhet. A megmért adatok alapján végül az irodájukban kiállítják a tanúsítványt, és a kért módon (e-mail vagy GLS futár) kiszállítják azt az ügyfélnek.  Mindezt egy nap alatt, azért ez elég lenyűgöző gyorsaság.

Mennyibe fog ez kerülni?

Mielőtt igénybe vesszed a szolgáltatást, itt tudod (https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak) megnézni, hogy pontosan mi milyen árkategóriában van, ugynis négyzetméterenként, ingatlan típusonként és lokációnként változnak az árak. Magyarán egy vidéki családi ház energetikai tanúsítványa nem ugyanannyiba fog kerülni, mint egy kisebb budapesti lakás tanúsítványa. De ez logikus is, hiszen vidékre a kiszállás is több idő, és egy nagyobb alapterületű háznál több munka lesz, mint egy apró lakásnál. Ezezeket az árakat tényleg szuperül átláthatóvá teszik az e-tanusitas.eu honlapján, egy világos táblázatban, Bruttó értékekkel.

Tanácsadás is igénybe vehető náluk, és ráadásul ingyenesen. Ilyen kérdések hamar felvetődhetnek, mint, hogy hogyan kell ügyesen eladni vagy bérlőt szerezni egy lakáshoz. Esetleg, a társasházi ügyeket nem látjuk át vagy a szomszédokkal, telekszomszédokkal kapcsolatban vannak kérdéseink. Ezek gyakran felbukkannak, és a tanácsadás szuper lehetőség ezek tisztázására,